Welke therapeut voor welk probleem nodig?

Welke therapeut voor kleuters en schoolkinderen heb ik nodig voor welk probleem? Waar vind ik als ouder de juiste hulp en ondersteuning bij de opvoeding en ontwikkeling van mijn kind? Bij wie kan ik terecht als mijn kind een stoornis heeft en/of gedrags-, angst-, zindelijkheids-, leer-, voedings- en eet- of motorische problemen?

Hieronder een overzicht van de meest veel voorkomende problemen bij kinderen met een overzicht van de verschillende therapeuten die ondersteuning kunnen bieden op dit gebied. De indeling is slechts een leidraad en het is goed mogelijk dat een zorgaanbieder ook hulp kan bieden op een ander probleemgebied dan hieronder beschreven. Zie ook de pagina ‘de verschillende therapeuten‘ voor een overzicht van professionals op alfabetische volgorde en/of kijk op de Kinderzorgkaart voor een therapeut bij jou in de buurt.

Hulp of ondersteuning nodig?

Vind op de Kinderzorgkaart een therapeut of zorgaanbieder met expertise op het gebied van de groei, ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Of stel je vraag over de ontwikkeling aan de professionals van Kijk op Ontwikkeling.

Bekijk de Kinderzorgkaart

IMG_3137

Welke discipline voor welk probleem?

Zoek (professionele) ondersteuning voordat het jou echt te veel is geworden. Vraag advies aan één van de professionals van Kijk op Ontwikkeling en/of neem contact op met een andere therapeut bij jou in de buurt via de Kinderzorgkaart!

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen

0