Hulp bij opvoeding en ontwikkeling baby

Vind hulp bij de opvoeding en ontwikkeling van je baby. Soms ben je als ouder onzeker over de ontwikkeling van je baby. Vaak kan de onzekerheid al weg genomen worden door een gesprek met een vriend of vriendin of door informatie op internet te zoeken. Als dit niet genoeg is kan hulp en ondersteuning van een deskundige prettig zijn. Stel gratis jouw vraag aan het team van Kijk op Ontwikkeling en/of kijk in het forum over opvoeding en ontwikkeling. 

Welke verschillende therapeuten bieden hulp en ondersteuning aan ouders bij de opvoeding, groei en ontwikkeling van hun baby? Bij welke problemen kan ik het beste welke kindertherapeut inschakelen? Waar vind ik een goede therapeut of zorgaanbieder bij mij in de buurt? Vind via de Kinderzorgkaart een therapeut voor kinderen bij jou in de buurt. Of stel jouw vraag aan het team van Kijk op Ontwikkeling.

_MG_6644

Vind een therapeut

Hulp en ondersteuning nodig bij de opvoeding en ontwikkeling? Kijk op het overzicht voor de verschillende kindertherapeuten bij jou in de buurt.

Welke therapeut nodig?

Welke verschillende disciplines kunnen ondersteuning bieden bij de groei, ontwikkeling en opvoeding van jouw baby?

Stel je vraag

Stel jouw vraag aan één van de professionals van Kijk op Ontwikkeling en/of kijk of jouw vraag al door iemand anders is gesteld in het forum.

Vragen en contact:

Let op: Vul het formulier volledig in met een geldig e-mail adres. Anders kunnen wij geen reactie terug sturen. Eventueel kunt u ook via het forum direct een vraag stellen over een bepaald onderwerp.

[contact-form-7 id=”13565″]
Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen