Ontwikkeling baby eerste jaar

In het eerste levensjaar van je baby gebeurt ontzettend veel. Op allerlei gebieden maakt jouw baby een enorme ontwikkeling door. In dit belangrijke eerste levensjaar worden belangrijke ontwikkelingssprongen gemaakt en legt jouw baby de basis voor de rest van zijn of haar leven! 

Wanneer gaat mijn kind voor eerst lachen, kruipen en zijn eerste woordjes zeggen? Hoe lang slaapt een baby eigenlijk gemiddeld en wat moet ik doen als mijn baby veel huilt? Is het erg als mijn kind zich anders ontwikkelt? Hoe stimuleer ik de ontwikkeling en waar vind ik hulp als ik wat ondersteuning kan gebruiken?

_MG_6644

Groei en ontwikkeling

Hoe verloopt de ontwikkeling van jouw baby? Lees alles over de lichamelijke-, motorische-, sociaal-emotionele, cognitieve- en spraak- en taalontwikkeling

Ontwikkeling stimuleren

Hoe stimuleer je de ontwikkeling van jouw baby? Wat zijn leuke spelletjes, geschikt speelgoed en leuke uitjes die je met jouw baby kan ondernemen? Hoe stimuleer je rollen, kruipen en meer…

Problemen in de ontwikkeling

Als ouders kan je ongerust zijn over de ontwikkeling van jouw baby. Lees alles over baby’s die veel huilen, slecht slapen, laat gaan kruipen en lopen en over kinderziekten en babykwaaltjes.

Ondersteuning ontwikkeling

Welke verschillende disciplines bieden steun aan ouders en hun baby? Welke professional schakel je in bij welk probleem en waar vind ik goede hulp in de buurt?

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen