Hulp bij problemen ontwikkeling baby

Problemen ontwikkeling baby. Alle baby’s ontwikkelen zich op hun eigen manier en tempo en krijgen te maken met allerlei kinderziekten en babykwaaltjes. Als ouder kan je al snel ongerust zijn als jouw kind zich anders of minder snel ontwikkelt dan andere kinderen en/of kwaaltjes heeft die je niet direct kan plaatsen. Het boek Kind in Ontwikkeling is een aanrader voor zowel ouders als professionals die willen weten hoe de normale ontwikkeling van kinderen verloopt en wanneer deze afwijkend is. 

Wat moet je als ouder doen als jouw kind laat gaat rollen, zitten, staan of kruipen? Wat doe je bij koorts, diarree, verstopping, darmkrampjes of luieruitslag? Hoe verloopt de hechting en wat doe je als jouw baby verlatingsangst heeft? Wanneer huilt een baby abnormaal en wat kan je doen als jouw kindje slecht slaapt? Vind hulp bij de ontwikkeling en opvoeding van je baby.

Boekentips ontwikkeling baby:

  1. Kind in ontwikkeling, A.C. Bilo
  2. Mijn kind en ik, E. Brakman
  3. Wat elk kind nodig heeft, K Hammenecker
  4. De taal van huilen, A. J. Solter
  5. EHBK* Slaap, C. Vanhole
  6. Stap voor Stap, L. verhoeven
  7. Al spelend de ontwikkeling van uw baby bevorderen, A. Pulkkinen
  8. Mijn kind heeft pijn, L. Goubert

Uitgelicht:

Waarom liefde zo belangrijk is: Een fantastisch boek wat ingaat op het belang van liefde van ouders voor hun kind. Een aanrader voor zowel ouders als professionals die met (jonge) kinderen werken.

Veel huilen

Huilen is een normaal verschijnsel bij baby’s, maar wat doe je als jouw baby abnormaal veel huilt? Kijk verder voor hulp, tips en ondersteuning.

Slecht slapen

Hoeveel slaapt een baby gemiddeld en wat doe ik als mijn baby slecht slaapt of moeilijk inslaapt? Kijk verder voor hulp, tips en ondersteuning.

Darmkrampjes

Bijna alle baby’s hebben last van darmkrampjes de eerste drie maanden. Kijk verder voor tips, hulp en ondersteuning.

Verlatingsangst, hechting

Hoe verloopt het hechtingsproces en is het normaal als mijn baby verlatingsangst heeft? Kijk verder voor hulp, tips en ondersteuning.

Rollen, zitten, kruipen, staan

Kan het kwaad als mijn baby later gaat rollen, zitten, kruipen of staan dan leeftijdsgenootjes? Kijk verder voor hulp, tips en ondersteuning.

Kinderziekten

Met welke kinderziekten en aandoeningen kan mijn baby te maken krijgen? Kijk verder welke kinderziekten bestaan en voor hulp.

Babykwaaltjes

Met welke kwaaltjes en verschijnselen kan mijn baby te maken krijgen? Kijk verder welke babykwaaltjes bestaan en voor hulp en ondersteuning.

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen

0