Ontwikkeling stimuleren baby

Ontwikkeling stimuleren baby. Je baby ontwikkelt zich het eerste jaar ontzettend snel en leert enorm veel. Hoe kan jij de ontwikkeling van je baby stimuleren? Welke leuke spelletjes kan je doen met je baby? Wat is geschikt speelgoed voor baby’s? En welke leuke activiteiten kan je ondernemen met je baby?

Ontdek per leeftijdsfase wat de leukste speeltips, speelgoed en uitjes voor je baby zijn en ontdek de verschillende spelsuggesties om het rollen, draaien, zitten, kruipen, optrekken, staan en lopen op een speelse manier te stimuleren.

_MG_6644

Leukste speeltips

De leukste spelletjes die jij met jouw baby kan doen. Stimuleer spelenderwijs de ontwikkeling van jouw kind!

Leukste speelgoed

Speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van jouw baby. Wat is het leukste speelgoed en welk speelgoed is geschikt voor welke leeftijdsfase?

Leukste uitjes voor  baby’s

Het is leuk en goed voor de ontwikkeling van jouw baby om samen dingen te ondernemen. Wat zijn de leukste dingen om met jouw baby te doen?

Spelletjes motoriek

Stimuleer spelenderwijs het rollen, draaien, zitten, kruipen, staan en lopen, oftewel de motorische ontwikkeling van jouw baby!

Sociale en taalspelletjes

Stimuleer spelenderwijs de cognitieve-, sociaal-emotionele en spraak en taalontwikkeling van jouw baby!

Hulp of ondersteuning nodig?

Vind op de Kinderzorgkaart een therapeut of zorgaanbieder met expertise op het gebied van het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Of stel je vraag over de ontwikkeling en opvoeding aan de professionals van Kijk op Ontwikkeling.

Bekijk de Kinderzorgkaart

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen