Cognitieve-, sociale- en taalontwikkeling stimuleren van je baby

Hoe kan je de cognitieve-, sociale- en taalontwikkeling stimuleren van je baby? Hoe leer je op een speelse manier je baby intellectuele, sociale en taalvaardigheden? Wat zijn leuke spelletjes om met je baby te spelen? In de boeken Hey Baby, Al spelend de ontwikkeling van uw baby bevorderen en Spelen met je kindje staan nog veel meer spelletjes en activiteiten die je kan doen met je baby om de ontwikkeling te stimuleren.

De ontwikkelingsgebieden van kinderen zijn met elkaar verweven en niet los te zien van elkaar. Het is dan ook goed mogelijk dat elk afzonderlijk spelletje meerdere ontwikkelingsgebieden stimuleert!

Spelletjes voor stimuleren cognitieve-, sociale- en taalontwikkeling

Lees ook de spelletjes voor het stimuleren van de motorische vaardigheden, zoals:

Uitgelicht:

De taalontwikkeling van het kind: In dit boek wordt de taalontwikkeling van het kind 0 -8 jaar overzichtelijk omschreven. Zowel voor professionals als ouders die de ontwikkeling van spraak en taal beter willen begrijpen.

Let op: Alle kinderen ontwikkelen zich in hun eigen tempo. Het is dan ook niet vreemd als jouw kind eerder of later toe is aan de spelletjes beschreven op deze website. Kijk goed naar de signalen van je baby en pas de spelletjes zo nodig aan.

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen

0