Geschikte uitjes voor je baby

Wat zijn geschikte uitjes voor je baby? Het is niet alleen leuk voor jou als ouder om leuke dingen te doen met je baby, het is ook nog eens hartstikke goed voor de ontwikkeling van je kind! Een nieuwe omgeving, waarin je baby weer andere dingen kan horen, zien, ruiken en ondernemen is goed voor het leren van nieuwe vaardigheden. Lees ook per leeftijdsfase de tips voor geschikt speelgoed en leuke spelletjes voor je baby.

Door de fysieke (on)mogelijkheden van je baby is het echter niet altijd gemakkelijk om te verzinnen wat je met je baby kan doen als ouder. Welke activiteiten en uitjes kan je met je baby ondernemen en welke activiteiten zijn geschikt voor welke leeftijd? Door te spelen met je kind, het aanbieden van geschikt speelgoed en leuke dingen te ondernemen, help jij je kind spelenderwijs bij het leren! Een echte aanrader is het boek Hey Baby. Door middel van allerlei spelletjes waar bijna geen materialen voor nodig zijn stimuleer je spelenderwijs de ontwikkeling van je baby en de band tussen jou en je kind! Ook een erg leuk en origineel kraamcadeau.

Boekentips ontwikkeling baby:

 1. Stap voor Stap, L. verhoeven
 2. Hey baby, L. van Bouchout
 3. Al spelend de ontwikkeling van uw baby bevorderen, A. Pulkkinen
 4. Jong geleerd, E. Einon
 5. Als je van spelen leren kan, N. Flamang

Uitgelicht:

Hey Baby: Een mooie kalender met praktische en makkelijke spelletjes die je met je baby kan doen. Aanrader voor het gehele gezin!

De leukste uitjes voor baby's

Baby 0 - 2 maanden

Uitjes baby 0 – 2 maanden

 1. Wandeling in de kinderwagen
 2. In een rustige omgeving lunchen
Baby 2 - 3 maanden

Uitjes baby 2 – 3 maanden

 1. Cursus babymassage
 2. Wandeling in de kinderwagen
 3. Samen onder de douche gaan
Baby 3 - 4 maanden

Uitjes baby 3 – 4 maanden

 1. Cursus babymassage
 2. Babyzwemmen
 3. Cursus ‘Babysensory’
 4. Samen in bad gaan
Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen

0