Stel je vraag: Online hulp bij opvoeding en ontwikkeling

Heb je vragen over de opvoeding of ontwikkeling van je kind? Of hulp nodig bij het vinden van de juiste zorg bij jou in de buurt? Stel je vraag via onderstaand contactformulier aan het team van Kijk op Ontwikkeling. Of stuur een e-mail aan [email protected]. Ook kan je via het forum direct contact zoeken met de deskundigen. Liever telefonisch contact? Stuur een e-mail om een afspraak te maken.

Telefonische hulp

Liever telefonische hulp en ondersteuning? Stuur een bericht aan Suzanne om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Vind hulp in de buurt:

zorgkaart

Vragen opvoeding en ontwikkeling

Heb je vragen over de lichamelijke, motorische, cognitieve, spraak- en taal, sociaal- emotionele ontwikkeling van je kind? Of heb je vragen over hoe je slaapproblemen, voedingsproblemen, zindelijkheidsproblemen of bijvoorbeeld lastig gedrag van je kind kan oplossen?

Het team van Kijk op Ontwikkeling helpt je graag! Wij bieden op vrijwillige basis online hulp bij opvoeding en ontwikkeling aan. Ook denken wij graag met je mee op het moment dat je op zoek bent naar hulp of ondersteuning van een therapeut bij jou in de buurt. Wellicht kunnen wij, of iemand vanuit ons netwerk jullie helpen!

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen