De professionals van Kijk op Ontwikkeling

Wie zijn de professionals van Kijk op Ontwikkeling? Professionals met verschillende achtergronden hebben zich verbonden aan het platform Kijk op Ontwikkeling. Zij zetten zich vrijwillig in door het beantwoorden van vragen van bezoekers, kennisdeling en bijvoorbeeld het schrijven van  artikelen.

Benieuwd wie de professionals van Kijk op Ontwikkeling zijn en wat hun expertise is? De professionals van Kijk op Ontwikkeling stellen zich hieronder voor.

Stel je vraag

Zoek direct een kindertherapeut bij jou in de buurt via de Kinderzorgkaart.

Paulien Stap

Paulien is Kinderoefentherapeut, Reflexintegratie behandelaar i.o. en KIE-coach in Bussum. Zij heeft veel kennis van de senso-motorische en emotionele ontwikkeling van kinderen.

Geke Both

Geke Both is kinderlogopedist en heeft een praktijk in Rotterdam. Zij heeft veel kennis op het gebied van (problemen) in de spraak- en taalontwikkeling van kinderen.

Yolanda Wolda

Yolanda Wolda is kinder- en jeugdpsycholoog en heeft een praktijk in Den Haag.  Zij heeft veel kennis op het gebied van huilen, hechting en slaapproblemen van baby’s.

Huib Lems

Huib Lems is niet praktiserend huisarts en heeft een praktijk in Haarlem gehad van 1977 tot 2012. Hij zet zijn opgedane kennis over babykwaaltjes en kinderziekten graag in.

Sjifra Meester

Sjifra Meester is GZ-psycholoog en werkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Zij heeft veel ervaring op het gebied van gedragsproblemen en ontwikkelingsstoornissen.

Tjitske de Boer

Tjitske de Boer is fysiotherapeut en Child’Space docent in Utrecht. Tjitske heeft veel ervaring met baby’s, peuters en problemen met rollen, zitten, tijgeren, kruipen, optrekken, lopen.

Anne Mesman

Anne Mesman van diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau De Winter is diëtist met veel affiniteit met kinderen. Zij heeft veel ervaring met voedings- en eetproblemen bij kinderen.

Erica Kruijk

Erica Kruijk is remedial teacher en heeft een praktijk in Roosendaal. Zij heeft veel ervaring met leerproblemen, bijles (leren om te leren) en pedagogische problemen.

Henrike Spoelman

Henrike Spoelman is kindercoach en heeft een praktijk in Vlaardingen. Zij heeft veel ervaring met angstproblemen, pestproblemen, hooggevoeligheid en  meer.

Terry van Beek

Terry van Beek is taal-/ leesspecialist en dyslexiespecialist. Terry heeft veel ervaring in het signaleren en behandelen van leesproblemen en dyslexie vanaf groep 1 en 2.

Roosmarijn van der Tas

Roosmarijn is kindercoach een heeft een praktijk in Castricum. Roosmarijn heeft veel ervaring met gedragsproblemen, weerbaarheid en sociaal- emotionele problemen.

Inge de Heer

Inge de Heer is Baby- en kinderslaapcoach (gecertificeerd Gentle Sleep Coach) en heeft veel ervaring op het gebied van slaapproblemen bij kinderen.

Marije Thepass

Marije Thepass is Kindercoach en heeft een praktijk in Delft. Marije helpt kinderen met leerproblemen, zindelijkheidsproblemen en bij de verwerking van rouw en verlies.

Caroline Hoogendoorn

Caroline is Kinderfysiotherapeut en heeft een praktijk in Apeldoorn. Caroline heeft veel expertise op het gebied van schrijfproblemen bij kinderen en voorkeurshouding bij baby’s.

Margriet van der Weg

Margriet is Kinderoefentherapeut en heeft een praktijk in Sneek. Margriet heeft expertise op het gebied van slaap-, schrijf-, motorische problemen en voorkeurshouding bij baby’s.

Britta Berkhout

Britta Berkhout is Integratief Kindertherapeut. Britta helpt kinderen, pubers en ouders met problemen zoals angsten, agressie, onzekerheid en faalangst, pesten of gepest worden.

Judith van Os

Judith van Os is kindercoach en Integratief Kindertherapeut i.o. in Rotterdam. Judith helpt kinderen met o.a. fobieën, trauma- en rouwverwerking en zindelijkheidsproblemen.

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen

0