Welke zorgaanbieder voor welk probleem?

Welke zorgaanbieder voor kinderen heb ik nodig voor welk probleem? Waar vind ik als ouder de juiste ondersteuning bij de opvoeding en ontwikkeling van mijn kind? Bij wie kan ik terecht als mijn baby veel huilt en nog niet kruipt, mijn peuter slaapproblemen heeft, mijn kleuter zindelijkheidsproblemen heeft of mijn kind schrijfproblemen heeft en niet mee kan komen op school. 

Kijk op Ontwikkeling heeft een overzicht gemaakt van veel voorkomende problemen bij kinderen met de verschillende disciplines die ondersteuning kunnen bieden aan ouders en hun kind op dit gebied. De problemen zijn ingedeeld in de groepen baby, dreumes en peuter, kleuter en schoolkind. Zie ook de pagina de verschillende zorgaanbieder voor een overzicht van zorgaanbieders op alfabetische volgorde en/of kijk op de Kinderzorgkaart voor een zorgaanbieder bij u in de buurt.

_MG_5502

Welke discipline voor welk probleem?

Zorgaanbieders voor dreumesen en peuters
Zorgaanbieders voor kleuters en schoolkinderen

Zoek (professionele) ondersteuning voordat het jou echt te veel is geworden. Vraag advies aan één van de professionals van Kijk op Ontwikkeling en/of neem contact op met een andere zorgaanbieder bij jou in de buurt via de Kinderzorgkaart!

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen