Vind hulp en ondersteuning bij groei, opvoeding en ontwikkeling

Het is heel normaal dat (jonge) ouders zich af en toe ongerust maken over de ontwikkeling van hun kind. Veel ouders vinden het heel prettig om vervolgens informeel en laagdrempelig advies in te kunnen winnen bij andere ouders of een professional. 

Deel gerust via Kijk op Ontwikkeling al jouw vragen en zorgen over de groei, ontwikkeling en opvoeding van je kind met andere ouders. Stel vrijblijvend vragen aan één van de professionals verbonden aan Kijk op Ontwikkeling of vind via ons platform een zorgaanbieder bij jou in de buurt. Neem ook een kijkje bij de verschillende tips geschreven voor verschillende problemen in de ontwikkeling van baby’s, peuters en schoolkinderen.

slide_1

Stel je vraag

Stel jouw vraag aan één van de professionals van Kijk op Ontwikkeling en/of kijk op het forum of jouw vraag al door iemand anders is gesteld.

Tips ontwikkeling

Vind tips over de opvoeding en ontwikkeling van je kind. Bijvoorbeeld tips voor slapen, eten en zindelijkheid of hoe je kruipen en lopen stimuleert.

Verschillende zorgaanbieders

Welke verschillende disciplines bieden ondersteuning en hulp bij de groei, ontwikkeling en opvoeding van je kind?

Zorgaanbieders per probleem

Welke zorgaanbieders bieden hulp en ondersteuning voor welk probleem binnen de groei, opvoeding en ontwikkeling van je kind?

Zoek een zorgaanbieder

Waar vind je een zorgaanbieder bij jou in de buurt? Kijk op het overzicht voor de verschillende professionals bij jou in de buurt.

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen