Hulp bij opvoeding kind

Ben je op zoek naar hulp bij de opvoeding en ontwikkeling van je kind? Vraag jij je af welke hulp je het best kan inschakelen? Welke therapeuten behandelen welke problemen en waar vind ik een goede therapeut? Het team van Kijk op Ontwikkeling beantwoordt vragen en helpt jou bij het vinden van de juiste zorg bij jou in de buurt. 

Op de website Kijk op Ontwikkeling kan je veel algemene informatie en tips vinden over de opvoeding, groei en ontwikkeling van kinderen. Ook kan je therapeuten vinden bij jou in de buurt via de zorgkaart kinderen. Heb je meer hulp nodig, advies op maat of ondersteuning bij het vinden van de juiste therapeut?  Stel dan jouw vraag aan ons team via het forum of ons contactformulier.

_MG_5502

Stel je vraag

Stel je vraag via het contactformulier aan het team van Kijk op Ontwikkeling. Wij kijken of wij jou via ons netwerk verder kunnen helpen.

Therapeut vinden

Waar kan ik een therapeut vinden bij mij in de buurt? Kijk op het overzicht voor de verschillende professionals bij jou in de buurt.

Forum

Verschillende professionals en ervaringsdeskundigen beantwoorden vragen over opvoeding, groei en ontwikkeling via het forum.

Stel je vraag over opvoeding en ontwikkeling

Let op: Vul het formulier volledig in met een geldig e-mail adres. Anders kunnen wij geen reactie terug sturen. Eventueel kunt u ook via het forum direct een vraag stellen over een bepaald onderwerp.

[contact-form-7 id=”921″]

Snel naar:
Ontwikkeling baby

Snel naar:
Dreumes en peuter

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen