Remedial Teaching Hollands Kroon

 In

Remedial Teaching Hollands Kroon is een praktijk voor professionele leerhulp in Nieuwe Niedorp.
Onze RT-praktijk biedt: professionele hulp bij reken-, lees-, spelling- en taalproblemen en begeleiding bij effectiever ‘leren leren’. Ook verrichten wij vakkundig handelingsgericht pedagogisch en didactisch onderzoek. Wij hebben veel expertise op het gebied van leerproblemen zoals dyslexie en dyscalculie.

Remedial Teaching Hollands Kroon is gespecialiseerd in het geven van onderwijs op maat aan kinderen van 6 – 14 jaar, waarbij het leren niet vanzelf gaat.
Daarnaast verrichten wij bij deze doelgroep vakkundig handelingsgericht pedagogisch en didactisch onderzoek op het gebied van rekenen, lezen en spelling. Als de instructie in de groep en de hulp op school niet meer genoeg zijn, dan heeft uw kind steun aan extra en meer gespecialiseerde hulp en begeleiding. Remedial Teaching Hollands Kroon geeft die hulp. Remedial Teaching Hollands Kroon kijkt naar wat uw kind wel kan. Met de juiste aanpak krijgt uw kind weer zin en plezier in leren. Dat geeft zelfvertrouwen en helpt uw kind weer op weg.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met Mija Moret, MSEN. Mija is opgenomen in het kwaliteitsregister van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT).

Contactgegevens

De Veert 39
1733 LM, Nieuwe Niedorp

Telefoon: o6- 13562083
E-mailadres: [email protected]
Website: http://www.rthollandskroon.nl

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen