Praktijk voor PMKT Breda

 In

Praktijk voor PMKT is een praktijk voor Psychomotorische Kindertherapie in Breda.
Praktijk voor Psychomotorisch Kindertherapie biedt bewegings- en ervaringstherapie aan kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling en dat in hun gedrag laten zien. Psychomotorische Kindertherapie (PMT) heeft als doel de vastgelopen ontwikkeling weer op gang te brengen.

Praktijk voor PMKT is gespecialiseerd in bewegings- en ervaringsgerichte behandeling voor kinderen en jongeren van 4-18 jaar.
Psychomotorische Kindertherapie is bedoeld voor kinderen / jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling en dat uiten in hun gedrag.
Elk kind / jongere beweegt zich op eigen wijze in de wereld. De ervaringen die het kind / jongere daarbij opdoet, bepalen de cognitieve, sensorische, motorische, emotionele en sociale ontwikkeling, ook in het latere volwassen leven. Daarom zijn bewegen en spelen de belangrijkste instrumenten in de behandeling door de psychomotorisch kindertherapeut.

Praktijk voor PMKT heeft veel expertise op het gebied van ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, ADD en autisme. En ervaring bij opvoed- en gedragsproblemen van kinderen 4 – 18 jaar.

Contactgegevens

Kloosterlaan 168
4811EE, Breda

Telefoon: 06-48963677
E-mailadres: [email protected]
Website: http://www.praktijkvoorpmkt.nl

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen