Stel je vraag aan de professionals van Kijk op Ontwikkeling

Heb je vragen over de opvoeding of ontwikkeling van je kind? Stel je vraag direct via Kijk op Ontwikkeling. Zowel bezoekers van de website als de professionals verbonden aan Kijk op Ontwikkeling kunnen reageren op de vraag. Onze deskundigen beantwoorden vragen op vrijwillige basis. Het is dan ook mogelijk dat niet alle vragen altijd beantwoord zullen worden. 

Zoek binnen de verschillende categorieën naar vragen die al eerder zijn gesteld of stel een nieuwe vraag binnen een bepaalde categorie. Niet duidelijk in welke categorie je de vraag moet stellen? Stel dan de vraag in de categorie ‘vragen algemeen’. Op zoek naar professionele ondersteuning bij jou in de buurt? Kijk op de Kinderzorgkaart voor een zorgaanbieder bij jou in de buurt en/of vraag de professionals van Kijk op Ontwikkeling om advies via [email protected].

Vind een praktijk via de Kinderzorgkaart

zorgkaart

Hulp of ondersteuning nodig?

Vind op de Kinderzorgkaart een therapeut of zorgaanbieder die hulp kan bieden bij de groei, ontwikkeling en opvoeding van kinderen.

Bekijk de Kinderzorgkaart

Inloggen of registreren

Volg makkelijker discussies en ontvang e-mail notificaties van favoriete onderwerpen. Maak een account aan of log in. Maak een nieuw wachtwoord aan.

Neem contact op

Stuur gerust uw vragen en/of opmerkingen